Gázkészülék szerelés, kazán/cirkó, konvektor karbantartás, tisztítás

Szolgáltatásunk a hazánkban kapható Ariston, Baxi, Beretta, Bosch, Buderus, Fagor, FÉG, Ferroli, Hőterm, Hoval, Immergas, Junkers, Radiant, Rapido, Saunier duval, Termomax, Vaillant, Wolf gázkészülék, kazán/cirkó és gázkazán típusra terjed ki.

Ezen kívül  konvektort, villanybojler javítást is vállalunk.

A szakszerű gázkészülék szerelés, javítás az állapotfelméréssel kezdődik.

A szerelő kérdéseket tesz fel a gázkészülék, cirkó típusára, korára, meghibásodásának jellegére, elhelyezésének pontos körülményeire.

A gázkészülék szerelés, javítás alatt a mechanikus és elektromos alkatrészek meghibásodásának elhárítását értjük. A szerelés során a tönkrement alkatrészeket a szerelő kicseréli, elvégzi a gázkészülék szakszerű karbantartását is, odafigyelve az esetleges további meghibásodások kiküszöbölésére. A kicserélt alkatrészekre garanciát vállalunk.

Kérdéseikre készséggel válaszolunk az 024box@gmail.com e-mail címen vagy a 0670/6395423 telefonszámokon.

Gázkészülék szerelés, karbantartás, tisztítás, kazán szerelés Budapesten és Pest megyében!

Amikor a legnagyobb hidegben romlik el a gázkészülék vagy a kazán!

Sajnos túl gyakran fordul elő, hogy a hideg téli éjszakák hirtelen törnek be, és felkészületlenül éri a lakosságot, hogy újra be kell kapcsolni a fűtést. Ha huzamosabb ideje nem történt meg a gázkészülékek, kazánok ellenőrzése, előfordulhat, hogy nem lehet beindítani a rendszert.

A hibát okozhatja eltömődés, rossz érintkezés is, így mindenképpen érdemes szakértőt hívni, aki elvégzi a gázkészülék szerelés, kazán szerelés munkáit.

Mivel gáz működtet több más eszközt is, érdemes időről időre átnézetni a gázkazánt vagy a gázbojlert. Pontos állapotfelméréssel és karbantartással elkerülhetők a problémák.

 

Hívjon minket Most!

 

+36 70 639 54 23 

 

Klíma szerelés és javítás, mosógép szerelés és javítás, mosogatógép szerelés és javítás, kaputelefon szerelés és telepítés szakszerűen kedvező árakon!