Gázkészülék szerelés, kazán/cirkó, konvektor karbantartás, tisztítás

Szolgáltatásunk a hazánkban kapható Ariston, Baxi, Beretta, Bosch, Buderus, Fagor, FÉG, Ferroli, Hőterm, Hoval, Immergas, Junkers, Radiant, Rapido, Saunier duval, Termomax, Vaillant, Wolf gázkészülék, kazán/cirkó és gázkazán típusra terjed ki.

Ezen kívül  konvektort, villanybojler javítást is vállalunk.

A szakszerű gázkészülék szerelés, javítás az állapotfelméréssel kezdődik.

A szerelő kérdéseket tesz fel a gázkészülék, cirkó típusára, korára, meghibásodásának jellegére, elhelyezésének pontos körülményeire.

A gázkészülék szerelés, javítás alatt a mechanikus és elektromos alkatrészek meghibásodásának elhárítását értjük. A szerelés során a tönkrement alkatrészeket a szerelő kicseréli, elvégzi a gázkészülék szakszerű karbantartását is, odafigyelve az esetleges további meghibásodások kiküszöbölésére. A kicserélt alkatrészekre garanciát vállalunk.

Kérdéseikre készséggel válaszolunk az 024box@gmail.com e-mail címen vagy a 0670/6395423 telefonszámokon.

Gázkészülék szerelés, karbantartás, tisztítás, Gázkészülék szerelés Budapesten és Pest megyében!

Amikor a legnagyobb hidegben romlik el a gázkészülék vagy a kazán!

Sajnos túl gyakran fordul elő, hogy a hideg téli éjszakák hirtelen törnek be, és felkészületlenül éri a lakosságot, hogy újra be kell kapcsolni a fűtést. Ha huzamosabb ideje nem történt meg a gázkészülékek, kazánok ellenőrzése, előfordulhat, hogy nem lehet beindítani a rendszert.

A hibát okozhatja eltömődés, rossz érintkezés is, így mindenképpen érdemes szakértőt hívni, aki elvégzi a gázkészülék szerelés, kazán szerelés munkáit.

Mivel gáz működtet több más eszközt is, érdemes időről időre átnézetni a gázkazánt vagy a gázbojlert. Pontos állapotfelméréssel és karbantartással elkerülhetők a problémák.

Ami elromolhat, az el is romlik – tartja a mondás, persze, nem alaptalanul.
Ha pedig el kell romlania, azt bizonyára akkor teszi, amikor az a leginkább kellemetlenül érint bennünket. Jó hír azonban, hogy a gyors szolgálat arra szakosodott, hogy ezeket a nélkülözhetetlen eszközöket minél hamarabb megjavítsa a családunk kényelme és az idegeink védelme érdekében.

Gázkészülék szerelő, kazán szerelő Budapesten és Pest megyében non-stop!
Ma már a cirkófűtés, így a gázkazán sem szabadna, hogy luxus legyen, hiszen az egyenletes, kellemes hőmérséklet mindenkinek jár.

A gázkészülék szerelést sem szabad az utolsó pillanatig halogatni, amikor már megtörtént a baj! Szezon előtt itt is fontos a készülékek átnézése. Jó hír viszont, hogy a gázkészülék szerelő, kazán szerelő munkatársakra egész évben számíthatunk.

Kazán szerelés Budapest, kazán szerelés Pest megye területén 0-24! Kazán szerelő nagy tapasztalattal segít!

 

Hívjon minket Most!

 

+36 70 639 54 23 

 

Klíma szerelés és javítás, mosógép szerelés és javítás, mosogatógép szerelés és javítás, kaputelefon szerelés és telepítés szakszerűen kedvező árakon!

Gázkészülék szerelés Budapest, gázkészülék szerelés Pest megye területén non-stop!