Mosógép szerelés, mosógép javítás, szárítógép javítás

Vállaljuk mosógépek szerelését és szárítógépek javítását márkától függetlenül Budapesten és Pest megyében kedvező árakon!

Mosógépszerelő Kollégánk a megbeszélt időpontban felkeresi Önt otthonában, és néhány hibára utaló kérdés, és készülék teszt után megállapítja a hibát.  Beépített gép esetén a hozzáférést Önnek kell biztosítania, kollégánk nem tud garanciát vállalni arra, hogy sérülésmentesen tudja kibontani helyéről a készüléket. A javítások 85%-át a helyszínen végezzük el, de adódhatnak olyan esetek, amikor elkerülhetetlen a szervizbe történő elszállítás. Szervizünkben műszerész kollégáink vizsgálják át a gépet, és javítják meg azt, illetve tesztelik le a megjavított készüléket. Mosógép szerelés Budapest, mosógép szerelés Pest megye, szárítógép szerelés Budapest, szárítógép szerelés pest megye, mosógépszerelő Budapest, mosógépszerelő Pest megye területén kedvező árakon 0-24!


Mosógépszerelő, mosógépszerelő Budapest, mosógépszerelő Pest megye

A leggyakoribb, kisebb hibák esetében többnyire rendelkezünk alkatrésszel, egyéb esetekben rendeljük az alkatrészt nagykereskedésből, mely 1-2 naptól egészen 3 hétig is eltarthat, attól függően, hogy budapesti, vagy németországi nagykereskedésből várjuk-e az árut. Minden esetben tájékoztatjuk Önt a várható beszerzési időről.   Alkatrész forgalmazással nem foglalkozunk, kizárólag az általunk kicserélt, beépített alkatrészek beszerzését vállaljuk.

Mosógépszerelő kollégánk szívesen segít Önnek a mosógép használatát és karbantartását illetően tanácsokkal, annak érdekében, hogy a készülék minél hosszabb ideig működhessen hibátlanul.

Előfordulhat, hogy a mosógép szerelése, szárítógép javítása gazdaságtalan, ha a mosógép szerelés költsége és az alkatrészek ára összességében megközelítik vagy meghaladják a gép aktuális értékét. Ilyen lehet például a komplett mosó üst, vagy a vezérlő elektronika meghibásodása.
Ebben az esetben célszerűbb új mosógépet, szárítógépet vásárolni, mosogépszerelő kollégánk a kiválasztás szempontjaiban is segíthet eligazodni Önnek.

A kiválasztás legfontosabb általános szempontjai:

 • garancia idő – minél hosszabb és teljes körűbb, annál jobb.
 • alkatrész ellátottság – utána kell nézni, bizonyos márkákhoz szinte lehetetlen alkatrészhez jutni belátható időn belül.
 • energiaosztály
 • zajszint

Szárítógép szerelés, szárítógép szerelés Budapest, szárítógép szerelés Pest megye, szárítógép javítás, szárítógép javítás Budapest, szárítógép javítás Pest megye!

Leggyakoribb hibajelenségek és lehetséges okok:

 1. a mosógép nem reagál semmire:
 • a készülék nincs áram alatt, vagy a konnektorban nincs feszültség
 • a mosógép ajtaja nincs rendesen becsukva
 • a vízcsap el van zárva
 • eltömődött a szűrő a vízbevezetőnél
 1. folyik a víz a mosógépből:
 • kicsúszott a bevezető cső
 • a szűrő nincs jól rögzítve
 • az elvezető cső nincs megfelelően rögzítve
 1. a program végeztével víz marad a mosogatógépben:
 • az elvezető cső eldugult, eltört, megcsavarodott
 • a lefolyó eltömődött (szifon)
 • az elvezető cső túl magasan (a mosógép tetejénél magasabban) van
 1. az öblítőtartályban víz maradt:
 • az adagolóedényen lerakódott a mosószer
 1. mosás közben erős habzás figyelhető meg a dobban:
 • túl sok mosószert használ
 1. a ruhákon zsírfoltok maradtak:
 • nem megfelelő mennyiségű mosószert használ
 • fűtőszál meghibásodott
 1. vízköves a készülék:
  • fél évente öntsön a dobba 2 liter vizet és 2 liter ecetet. Hagyja állni egy éjszakán át, majd reggel végezzen egy öblítést

Mosógép szerelő  Budapest, mosógép szerelő Pest megye!  Szárítógép javítás Budapest, szárítógép javítás Pest megye!

- Mosógép szerelő, mosógép szerelő Budapest, mosógép szerelő Pest megye!

A mosógép már nemcsak barát, inkább egy társ, aminek a hangját egy gyerekes családban jellemzően többet hallgatják, mint a házaspárok egymáséit. Egy mosó-szárítógép sok családban éjjel-nappal is mehet, így akár egy kör kimaradása is apokalipszist okozhat a fürdőszobában.
 • Ha nem akarjuk, hogy pár nap alatt a szennyes halom átvegye az uralmat a lakás fölött, érdemes mihamarabb hívni a 0-24gyorsszolgálatot, hiszen számukra a mosógép szerelés, szárítógép szerelés rutintevékenység, ami már a kisujjukban van!
 • Mosógép szerelés Budapest - a profi mosógépszerelő szakemberek ismertetőjelei

  ​​​​​Elromlott a mosógépe? Nincs a közelében egy profi és tapasztalt mosógépszerelő? Ne keseredjen el, hiszen a legjobb helyen jár! Hiszen fontos, hogy egy olyan szakember mellett döntsön, akiben teljesen megbízhat és mi, a rengeteg éves tapasztalatunknak köszönhetően ezt a megbízhatóságot már számtalan alkalommal bizonyítottuk ügyfeleink részére! De mely szempontok alapján válasszunk mosógépszerelő szakembert?

  Fontos, hogy egy olyan mosógépszerelő mellett döntsön, aki előre feltünteti a mosógép szerelés árakat! Hiszen ha a mosógép szerelés során nincsenek előre feltüntetve az árak és nem közlik velünk előzetesen, a végösszeg még okozhat nekünk óriási, kellemetlen meglepetéseket! Ezt sose feledje, minden esetben a legolcsóbb lesz végül a legdrágább megoldás!

  Sose bízza egy szakértelemmel nem rendelkező szomszédra a mosógép szerelés folyamatát! Előzetesen mindig keressen véleményeket az interneten az adott mosógépszerelő szakemberről! Sajnálatos módón sok, magát mosógépszerelőnek nevezett egyén található meg a szakmában, engedély, tapasztalat, szaktudás és név nélkül. Sűrűn tapasztaltunk jogosan felháborodott, átvert ügyfelek megkeresését, akiknek azt állították, hogy javíthatatlan a mosógépe, ezzel megtévesztve őket!

  -És végül, minden esetben győződjön meg arról, hogy adott mosógépszerelő számlaképes-e, és ne a helyszínen érje majd kellemetlen meglepetés!

  Kérje mosógépszerelő kollégáink segítségét!

  mosógép szerelés, mosógép szerelés Budapest, mosógép szerelés Pest megye

  Mosógép szerelés Pest megye, mosógép javítás Pest megye, mosógépszerelő Pest megye

  Mosógép javítás, mosógép szerelés, megbízható és profi mosógép szerelő Budapest területén. A szakszerű mosógép javítás alapja egy korrekt és megfelelően kivitelezett hibafelvétel. A mosógép szerelő szakember elsősorban megkérdezi a mosógép típusát, korát, rákérdez a mosógép meghibásodásának jellegére, a mosógép pontos elhelyezkedésére. Mosógép javítás alatt a mosógép mechanikus és elektromos alkatrészeinek meghibásodásának elhárítását értjük.

  Mosógép szerelés Budapest, mosógép javítás Budapest folyamata

  mosógép szerelés folyamán a használat mentén tönkrement egyes mozgó alkatrészeket, esetleg a mosógép ékszíját a mosógép szerelő kicseréli, majd az elszakadt gumi csövek helyett újat szerel be. A mosógép javítás kiterjed az elvízkövesedett fűtőszálak kicserélésének a folyamatára is. A fűtőszál bejavításét ajánlott a mosógép szerelő szakemberre bízni. A mosógép szerelés a meghibásodott gombok cseréjére, esetleg elszakadt vagy elégett és használhatatlanná vált elektromos kábelek cseréjére is kiterjedhet. A mosógép szerelő minden esetben megfelelően elvégzi a mosógép szakszerű tisztítását és karbantartását is, odafigyelve az esetleges további meghibásodások kiküszöbölésére. A mosógép javítás folyamán kicserélt alkatrészekre minden esetben garanciát vállalunk.

  Mosógép szerelés Budapest, mosógép szerelő Budapest

  Az összes háztartás területén a mosógép egy elengedhetetlen kelléke a mindennapi életnek, ezért a mosógép szerelő a legjobb tudása szerint a lehető legrövidebb idő alatt igyekszik kivitelezni a mosógép szerelés folyamatát, a tiszta ruhákért felelős mosógépet.

  A mai modern mosógépek elsődleges feladata, hogy megkönnyítsék, kényelmesebbé tegyék a házimunkát, amellyel számunkra rengeteg időt és jelentős anyagiakat is megspórolhatnak. Ezek között az egyik leghasznosabb szerkezetünk a mosógép, amely sajnos, mint minden egyéb elektronikai berendezés, bármikor meghibásodhat. Időpont egyeztetés szempontjából maximálisan alkalmazkodok az összes megrendelőhöz legyen akár hétköznap, vagy hétvége.

  Mosógép javítás Budapest, mosógép javítás Pest megye - Hívjon minket azonnal!

  A mosógépek is, mint a többi háztartási gép, előbb-utóbb meghibásodnak majd. Ennek rengeteg oka lehet, de a legtöbb esetben szakszerű segítséget kell igénybe vennünk egy profi mosógép szerelő szakembertől. Célom, hogy az ügyfeleim mosógépe minél tovább működjön akadálytalanul, ezzel megkímélve őket a bosszúságoktól és felesleges kiadásoktól.

  mosógép szerelés, mosógép szerelés Budapest, mosógép szerelő, mosógépszerelő Budapest, mosógép szerelés Pest megye, mosógépszerelő Pest megye