Rólunk

Az Elektromágus Kft. több, mint 10 éve meghatározó szereplője a piacnak, melyben azért tudtunk és tudunk a mai napig is érvényesülni, mert képzett szakemberekkel, gyors, rugalmas és tiszta munkavégzéssel, ügyfeleink bizalmát elnyerve elértük azt, hogy minket hívnak vissza, és jó szívvel ajánlanak ismerőseiknek is, ha szerelőre van szükség.

Budapesten és Pest megyében vállalunk kazán, cirkó, mosógép, mosogatógép, hűtőgép, kaputelefon és klíma szerelést, illetve karbantartást.

A kiszállási időpontokat délelőtt – délután intervallumban tudjuk megadni, ugyanis sok éves tapasztalatunk alapján a közlekedési forgalom, és a megelőző címen történő elhúzódó munkavégzés miatt gyakorlatilag lehetetlen pontos időpontot adni úgy, hogy az teljesíthető legyen. Érkezés előtt minden esetben telefonálunk.

Az első kiszálláskor, amennyiben tudjuk, a hibát elhárítjuk, de ha alkatrész szükséges hozzá, akkor azt megrendeljük. Ennek átfutási idejéről telefonon tájékoztatjuk Önt. Amint az alkatrész megérkezett, egyeztetünk Önnel egy újabb időpontot, ezért a kiszállásért azonban újbóli díjat nem számítunk fel, csupán az alkatrész árát kell kifizetnie.

Alkatrész értékesítésével nem foglalkozunk, csupán az általunk beszerelésre kerülő alkatrészeket tudjuk beszerezni.
Biztosítók felé történő hiteles szakvéleményt adunk szükség esetén.

Partnerünk, a Tűzhányó Webáruház segítségével kedvezményes áron tudunk beszerezni új klíma berendezéseket, melynek telepítését kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk, valamint a felszerelést követően a klíma karbantartását, tisztítását is elvégezzük évente 1-2 alkalommal, az Ön kérésének megfelelően.

Elvégzett munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy 30 napon belül díjmentesen visszamegyünk probléma esetén. Az általunk beszerelt alkatrészekre pedig 6/12 hónap garanciát adunk (a gyártó előírásaitól függően).

Haladunk a korral, igyekszünk lépést tartani a technikai fejlődéssel, így szerszámainkat folyamatosan újítjuk, illetve cseréljük, szerelőinknél pedig már lehetőség van bankkártyás fizetésre is.

A már felvett címeket a kiszállás napján nem áll módunkban törölni, így kérjük, a kiszállás napját megelőzően kérjen új időpontot, vagy töröltesse az időpontot, ha akkor nem tudja szerelőnket fogadni.

A kiszállás a szakembernek időt és költséget jelent. Ezért a le nem mondott / késve lemondott / indokolatlan kiszállásért 5.000 Ft + áfa díjat számítunk fel.

Kérés, kérdés, reklamáció esetén diszpécser szolgálattal állunk szíves rendelkezésére a nap 24 órájában, forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy Önt elégedett ügyfeleink körében tudhassuk a jövőben.

 

Hívjon minket Most!

+36 70 639 54 23