Klímaszerelés, karbantartás, telepítés és javítás

KLÍMA KARBANTARTÁS:

Miért fontos a klímák szakszerű karbantartása?

A klíma beltéri egység belseje a folyamatos páralecsapódás miatt hűtési üzem közben nedves, ami kedvez a baktériumok, vírusok és gombák elszaporodásának.

A nem karbantartott klíma a kórokozók elszaporodása miatt idővel furcsa szagot áraszthat és légúti megbetegedéseket okozhat.

Emellett teljesítmény csökkenést is okozhat, ha elhanyagoljuk. A megfelelő működéshez és egészségünk megőrzése érdekében a klímák rendszeres karbantartása, tisztítása elengedhetetlen.

A klíma karbantartás során kitakarítjuk a belső hőcserélőt, a szennyeződés megszüntetésével eltávolítjuk a megtelepedett baktériumokat, vírusokat.

Ezen kívül a rendszeres tisztítás fontos a klíma üzemszerű működése érdekében is, mivel nagy mennyiségű levegőt mozgat meg, melyet egy hűtő-, vagy fűtőfelületen keresztül áramoltatva juttatnak vissza a szobába.

Klímaszerelés Budapesten kedvező árakon Non-stop! Klíma telepítés és klíma karbantartás Budapest és Pest Megye!

 

Hívjon minket Most!

+36 70 639 54 23 

 

Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a legtöbb gyártó az alapgarancián felül a kiterjesztett garanciát is csak akkor adja meg, ha a jótállási jegyben szakember által igazolva van a rendszeres karbantartás.

A gyártók évi 1 karbantartást mindenképp javasolnak, de optimális esetben évente 2 alkalommal végeztessük el a tisztítást. Ennek legmegfelelőbb ideje a szezon kezdete, a hűtési és fűtési egyaránt.

A Klíma karbantartási díj tartalmazza:

– beltéri egység szűrőjének, burkolatának, légáteresztő bordáinak vegyszerrel történő tisztítását, gomba és baktérium mentesítését szintén vegyszerrel- a kifújt levegő hőmérsékletének tesztelése
– kondenzvíz elvezető cső állapotának ellenőrzése, tisztítása
– elektromos egységek átvizsgálása
– ventilátor, hűtő és kompresszor ellenőrzése
– nyomásértékek és automatika beszabályozása

Szükség esetén a készüléket feltöltjük klíma gázzal, ebben az esetben a gáz ára pluszban fizetendő!

 

Kérje klímaszerelő kollégáink segítségét!

+36 70 639 54 23 

 

KLÍMA TELEPÍTÉS:

Klímaberendezés vásárlása előtt mindenképpen kérje ki szakember véleményét!

A pontos teljesítményigény felmérése és az Ön igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása a legfontosabb tényezők.

Ezen kívül a klímaválasztást befolyásoló tényezők:

– az épület vagy helyiség térfogata
– az épület határoló felületeinek hőátadási együtthatója
– a nyílászáró felületek nagysága, légzárása
– beépített elektromos fogyasztók
– bent tartózkodó személyek száma

Klíma telepítésre Budapesten és Pest megyében árajánlatot minden esetben csak a helyszíni felmérés alapján tudunk mondani.

A klíma telepítés költsége a következő tételekből adódik össze: klíma készülék ára, telepítés munkadíja, csőszett ára, csatorna ára, tartó konzol ára, valamint az előbbieken kívül egyedi esetekben plusz költségek felmerülhetnek (pl: faláttörés 45 cm vastagság felett, kültéri egység felszerelése 5 méteren felül, extrém feltételek melletti szerelés, külön állványzat, kosaras autó, ipari alpintechnika…)

2015 óta csak olyan vállalkozások telepíthetnek klímaberendezést, akik rendelkeznek Nemzeti Klímavédelmi Hatósági regisztrációval, és akik szakképzett szerelővel végeztetik a felszerelést.

A képesítés nélküli és nem regisztrált szerelők nem végezhetnek sem telepítést, sem karbantartást, sem gáz töltést! Cégünk és munkatársaink rendelkeznek a szükséges regisztrációval, szakképesítéssel.

 

KLÍMASZERELÉS, KLÍMA JAVÍTÁS:

Mikor kell klímaszerelőt hívnia?
– ha nem indul a kültéri egység
– ha nem megfelelő hőmérsékletű levegőt fúj a beltéri egység
– ha a klíma folyamatosan leveri a biztosítékot
– ha indokolatlanul magas lett a villanyszámla
– ha a klíma működése közben kellemetlen szag lesz a helyiségben
– ha a készülék hangos, csörög, zörög, rendellenes hangot ad ki
– ha csöpög a víz a beltéri egységből
– ha nem mozog a légterelő lapát
– ha a távirányító nem reagál semmire (elemcsere után sem), Klímaszerelés Pest megyében és Budapesten VERHETETLEN ÁRAKON!

Klímaszerelés Budapest, klímaszerelés Pest megye!

Talán a klímaváltozás teszi, talán tényleg elkényelmesedtünk, mindenesetre a kánikulában szinte meg tudnánk őrülni akkor, ha elromlott a légkondicionáló. A klímaszerelésre sokan csak baj esetén gondolnak, pedig életbevágóan fontos lenne a klíma rendszeres ellenőrzése, tisztítása és karbantartása, ez pedig szintén a klímaszerelésre szakosodott klímaszerelő szakemberek feladata.

 

Segítségre van szüksége? Hívjon minket Most!

+36 70 639 54 23 

Klímaszerelés, klíma telepítés, klíma karbantartás kedvező árakon! Klímaszerelés, klíma telepítés, klíma karbantartás Budapest és Pest megye!

Mosógép szerelés és javítás, mosogatógép szerelés és javítás, gázkészülék és kazán szerelés 0-24!