Klímaszerelés Budapest, klímaszerelő Budapest, klíma javítás Budapest

klímaszerelés Budapest, Pest megye

KLÍMA KARBANTARTÁS BUDAPEST, PEST MEGYE:

Miért fontos a klímák szakszerű karbantartása?

A klíma beltéri egység belseje a folyamatos páralecsapódás miatt hűtési üzem közben nedves, ami kedvez a baktériumok, vírusok és gombák elszaporodásának. A nem karbantartott klíma a kórokozók elszaporodása miatt idővel furcsa szagot áraszthat és légúti megbetegedéseket okozhat.

Emellett teljesítmény csökkenést is okozhat, ha elhanyagoljuk. A megfelelő működéshez és egészségünk megőrzése érdekében a klímák rendszeres karbantartása, tisztítása elengedhetetlen. A klíma karbantartás során kitakarítjuk a belső hőcserélőt, a szennyeződés megszüntetésével eltávolítjuk a megtelepedett baktériumokat, vírusokat. Ezen kívül a rendszeres tisztítás fontos a klíma üzemszerű működése érdekében is, mivel nagy mennyiségű levegőt mozgat meg, melyet egy hűtő-, vagy fűtőfelületen keresztül áramoltatva juttatnak vissza a szobába. Klímaszerelés Budapest, klímaszerelés pest megye, klíma javítás Budapest, klíma javítás pest megye, klíma telepítés Budapest, klíma telepítés Pest megye, klíma karbantartás Budapest és Pest megye

Klímaszerelés Budapest, klíma javítás Budapest kedvező árakon Non-stop! Klíma telepítés Budapest és klíma karbantartás Budapest és Pest Megye!

  Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a legtöbb gyártó az alapgarancián felül a kiterjesztett garanciát is csak akkor adja meg, ha a jótállási jegyben szakember által igazolva van a rendszeres klíma karbantartás.

A gyártók évi 1 klíma karbantartást mindenképp javasolnak, de optimális esetben évente 2 alkalommal végeztessük el a klíma tisztítást. Ennek legmegfelelőbb ideje a szezon kezdete, a hűtési és fűtési egyaránt.

A Klíma karbantartási díj tartalmazza:

- beltéri egység szűrőjének, burkolatának, légáteresztő bordáinak vegyszerrel történő tisztítását, gomba és baktérium mentesítését szintén vegyszerrel- a kifújt levegő hőmérsékletének tesztelése - kondenzvíz elvezető cső állapotának ellenőrzése, tisztítása - elektromos egységek átvizsgálása - ventilátor, hűtő és kompresszor ellenőrzése - nyomásértékek és automatika beszabályozása

Szükség esetén a készüléket feltöltjük klíma gázzal, ebben az esetben a gáz ára pluszban fizetendő!
 

KLÍMA TELEPÍTÉS Budapest, Klíma telepítés Pest megye:

klíma javítás Budapest

Klímaberendezés vásárlása előtt mindenképpen kérje ki szakember véleményét!

A pontos teljesítményigény felmérése és az Ön igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása a legfontosabb tényezők.

Ezen kívül a klíma választást befolyásoló tényezők:

- az épület vagy helyiség térfogata - az épület határoló felületeinek hőátadási együtthatója - a nyílászáró felületek nagysága, légzárása - beépített elektromos fogyasztók - bent tartózkodó személyek száma

Klíma telepítésre Budapesten és Pest megyében árajánlatot minden esetben csak a helyszíni felmérés alapján tudunk mondani.

A klíma telepítés költsége a következő tételekből adódik össze: klíma készülék ára, telepítés munkadíja, csőszett ára, csatorna ára, tartó konzol ára, valamint az előbbieken kívül egyedi esetekben plusz költségek felmerülhetnek (pl: faláttörés 45 cm vastagság felett, kültéri egység felszerelése 5 méteren felül, extrém feltételek melletti szerelés, külön állványzat, kosaras autó, ipari alpintechnika…)

2015 óta csak olyan vállalkozások telepíthetnek klímaberendezést, akik rendelkeznek Nemzeti Klímavédelmi Hatósági regisztrációval, és akik szakképzett szerelővel végeztetik a felszerelést.

A képesítés nélküli és nem regisztrált szerelők nem végezhetnek sem klíma telepítést, sem klíma karbantartást, sem klímagáz töltést! Cégünk és munkatársaink rendelkeznek a szükséges regisztrációval, szakképesítéssel.

 


KLÍMASZERELÉS BUDAPEST, KLÍMA JAVÍTÁS BUDAPEST:

Mikor kell klímaszerelőt hívnia? - ha nem indul a kültéri egység - ha nem megfelelő hőmérsékletű levegőt fúj a beltéri egység - ha a klíma folyamatosan leveri a biztosítékot - ha indokolatlanul magas lett a villanyszámla - ha a klíma működése közben kellemetlen szag lesz a helyiségben - ha a készülék hangos, csörög, zörög, rendellenes hangot ad ki - ha csöpög a víz a beltéri egységből - ha nem mozog a légterelő lapát - ha a távirányító nem reagál semmire (elemcsere után sem), Klímaszerelés Pest megye és klímaszerelés Budapest VERHETETLEN ÁRAKON!

Klímaszerelés Budapest, klíma telepítés Budapest, klíma karbantartás Budapest kedvező árakon! Klímaszerelés Pest megye, klíma telepítés Pest megye, klíma karbantartás Pest megye!

Mosógép szerelés és javítás, mosogatógép szerelés és javítás, gázkészülék és kazán szerelés 0-24!

Klímaszerelés Budapest, klímaszerelés Pest megye!

Talán a klímaváltozás teszi, talán tényleg elkényelmesedtünk, mindenesetre a kánikulában szinte meg tudnánk őrülni akkor, ha elromlott a légkondicionáló. A klímaszerelésre sokan csak baj esetén gondolnak, pedig életbevágóan fontos lenne a klíma rendszeres ellenőrzése, tisztítása és karbantartása, ez pedig szintén a klímaszerelésre szakosodott klímaszerelő szakemberek feladata.  

Klímaszerelés Budapest, klíma javítás Pest megye

Milyen hibák merülhetnek fel, és miért fontos egy profi klímaszerelő szakember megválasztása?

A legjobban előkészített klímaszerelés folyamata során is előfordulhatnak kényelmetlen szituációk, félreértések, esetleg hibák, erről szeretnénk most pár gondolatot megosztani Önökkel.

A reklámok és televíziós hirdetések esetében felismerhető, élére vasalt munkaruhás, fotómodell külsővel rendelkező klímaszerelő szakemberek mérnöki precizitással csavarnak be egy villanyégőt a helyére, mindeközben a tulaj pedig boldogan mosolyog a háttérben a családja mellett. A klímaszerelés valósága azonban ettől jelentősen eltér és közel sem egy idealizált helyzet az építőipar során. Az építőipar egy világ a világon belül, olyan szabályokkal és szokásokkal, amely sok esetben messze túlmutat a józan ész határain és lehetőségein. Hiszen a saját lakásom területén is történtek már felújítási munkálatok, és én sem ismertem személyesen előtte az összes klímaszerelő szakembert, ezáltal pedig testközelből is megtapasztaltam, hogy milyen elképesztő helyzeteket eredményezhet egyes szakemberek munkához történő hozzáállása.

Cégünk és megbízható klímaszerelő csapatunk ezen kellemetlenségektől szeretne mindenkit megkímélni és olyan végeredményt nyújtani, amelynek a hatására ajánlani fogják a cégünket az ismerőseiknek is, amikor klímaszerelés lesz szükséges a lakásukba. Mivel a kollégáim roppant rutinosak és ritka az olyan klímaszerelés szituációja, amellyel nem találkoztak még, vagy nem tudnak megoldani, ezért az esetek többségében hibátlanul sikerül a klímaszerelés folyamatát befejezni. Az összes évben előfordul pár darab olyan komplikáltabb munka, amelyre mi is azt mondjuk, hogy sajnos ezzel most meg kell szenvednünk.

klímaszerelés, klímaszerelés Budapest, klímaszerelés Pest megye, klíma szerelő Budapest, klímaszerelő Pest megye

Klímaszerelés Budapest, klíma javítás Budapest

Hogyan történhet meg az esetleges hiba?

Az első és legfontosabb a felmérés és ez pedig a klímaszerelés munka elvállalásakor kezdődik, amikor egy műszaki akadály nem derül ki a szemrevételezés során és a tulajdonosnak sincsen róla tudomása.

Az elmúlt évtizedek során már számtalan klíma felmérés folyamatát végeztük el csapatunkkal, akár építkezéseken, felújításokon, telepítések előkészítésekor, éppen ezért velünk biztos lehet abban, hogy nem hagyjuk Önt cserben és megfelelően mérjük fel klímaszerelés előtt otthonát! Azonban, akadhatnak olyan gondok, mint esetleg a fal kifúrása során néhány rejtett akadály, amely mind problémát okozhatnak, amit később csak jelentős túlmunkával vagyunk képesek korrigálni és helyreállítani. Ez máris egy kényelmetlen helyzet hiszen az ügyfél sérelmezheti, hogy miért csúszik emiatt a klímaszerelés folyamata és ki viseli ennek a költségeit.

Alapszabály cégünkkel, hogy a kiadott árajánlattól nem térünk el, még akkor sem, ha nem felderíthető műszaki probléma miatt kell többet dolgoznunk egy munkán. Ezáltal a felmérést követően megadott klímaszerelés ár lesz amit az ügyfél kifizet a munka befejeztével.

Klímaszerelés, klíma karbantartás, klímaszerelő Pest megye - Profi szakemberekkel! 

Nem az a lényeges számunkra, hogy megvédjük a klímaszerelő becsületét minden áron és ragaszkodjunk a saját elképzeléseinkhez, hanem egy elégedett ügyfél, akinek megnyugtatóan rendeztük a klímaszerelés folyamatát. Tehát, ha esetleg úgy érezné, hogy ezt vagy azt mégsem így szeretett volna a klímaszerelés folyamata során, akkor van lehetőség a korrekcióra és a helyzettől érzelmileg független klímaszerelő megy kijavítani a vélt vagy valós hibát.

klíma javítás, klíma javítás Budapest, klíma javítás Pest megye, klímaszerelő Budapest, klímaszerelő Pest megye

Klímaszerelés Budapest, klíma telepítés Budapest, klímaszerelő Budapest

Milyen hibák adódhatnak, és miért fontos egy profi klímaszerelő szakember alkalmazása? Egy profin előkészített klímaszerelés folyamata mentén is előfordulhatnak kényelmetlen szituációk, félreértések, esetleg hibák, erről szeretnénk most pár fontos tényezőt megosztani Önökkel.

Klímaszerelő Budapest, klímaszerelő Pest megye, klíma telepítés Budapest

A reklámok és televíziós hirdetések esetében felismerhető, élére vasalt munkaruhás, fotómodell külsővel megáldott klímaszerelő szakemberek professzionálisnak tűnő precizitással csavarnak be egy villanyégőt a helyére, eközben pedig a tulaj pedig boldogan mosolyog a háttérben a családjával. A klímaszerelés valósága azonban ettől jelentősen különbözik és közel sem egy idealizált helyzet az építőipar folyamán. Az építőipar egy kisebb világ a nagyobb világon belül, olyan szabályokkal és szokásokkal, amelyek számos esetben messze túlmutatnak a józan ész határain és lehetőségein. Ugyanis a saját lakásomon belül is történtek már felújítási munkálatok, és én sem ismertem személyesen előre az összes klímaszerelő szakembert, ezáltal pedig testközelből is megtapasztaltam, hogy milyen elképesztő helyzeteket eredményezhet egyes szakemberek munkához történő viszonyulása.

Klíma javítás, klíma telepítés, klíma karbantartás Budapest<

Csapatunk és megbízható klímaszerelő embereink ezen kellemetlenségektől szeretne mindenkit megkímélni és olyan végeredményt biztosítani, amelynek a hatására ajánlani fogják a cégünket az ismerőseiknek is, amikor klímaszerelés lesz szükséges a lakások területein. Hiszen a kollégáim roppant rutinosak és ritka az olyan klímaszerelés szituációja, amellyel nem találkoztak még, vagy nem tudnak megoldani, ezért a helyzetek szinte összes esetében hibátlanul sikerül a klímaszerelés folyamatát véghez vinni. Az összes évben előfordul pár darab olyan komplikáltabb klímaszerelés munkálat, amelyre mi is azt mondjuk, hogy sajnos ezzel most meg kell szenvednünk.

Klíma javítás Budapest, klíma karbantartás Pest megye, klímaszerelő Budapest, klímaszerelő Pest megye!!