Mosogatógép szerelés és javítás

Vállaljuk mosogatógépek szerelését és javítását márkától függetlenül kedvező árakon!

Kollégánk a megbeszélt időpontban felkeresi Önt otthonában, és néhány hibára utaló kérdés, és készülék teszt után megállapítja a hibát. Beépített mosogatógép esetén a hozzáférést Önnek kell biztosítania, kollégánk nem tud garanciát vállalni arra, hogy sérülésmentesen tudja kibontani helyéről a készüléket.

A javítások 85%-át a helyszínen végezzük el, de adódhatnak olyan esetek, amikor elkerülhetetlen a szervizbe történő elszállítás. Szervizünkben műszerész kollégáink vizsgálják át a gépet, és javítják meg azt, illetve tesztelik le a megjavított készüléket.

A leggyakoribb, kisebb hibák esetében többnyire rendelkezünk alkatrésszel, egyéb esetekben rendeljük az alkatrészt nagykerből, mely 1-2 naptól egészen 3 hétig is eltarthat, attól függően, hogy budapesti, vagy németországi nagykerből várjuk-e az árut. Minden esetben tájékoztatjuk Önt a várható beszerzési időről.

Alkatrész forgalmazással nem foglalkozunk, kizárólag az általunk kicserélt, beépített alkatrészek beszerzését vállaljuk.

Mosogatógép Szerelő kollégánk szívesen segít Önnek a mosogatógép használatát és karbantartását illetően tanácsokkal, annak érdekében, hogy a készülék minél hosszabb ideig működhessen hibátlanul. Mosogatógép szerelés árak kedvezően! Mosogatógép szerelés Budapesten és Pest megyében!

 

Hívjon minket Most!

+36 70 639 54 23 

Klímaszerelés és javítás, mosógépszerelés és javítás, hűtőgép szerelés, gázkészülék és kazán szerelés Budapesten 0-24!

Előfordulhat, hogy a mosogatógép szerelése, javítása gazdaságtalan, ha a mosogatógép szerelés költsége és az alkatrészek ára összességében megközelítik vagy meghaladják a gép aktuális értékét.

Ebben az esetben célszerűbb új mosogatógépet vásárolni, mosogatógép szerelő kollégánk a kiválasztás szempontjaiban is segíthet eligazodni Önnek.

A legismertebb márkák, melyekkel foglalkozunk: AEG, Electrolux, Zanussi, Indesit, Bosch, Ariston, Gorenje, Haier, Hajdu, Hoover, LG, Panasonic, Samsung, Siemens, Whirlpool.

 

Leggyakoribb hibajelenségek és lehetséges okok:

 1. a mosogatógép nem reagál semmire:
 • a készülék nincs áram alatt, vagy a konnektorban nincs feszültség
 • a mosogatógép ajtaja nincs rendesen becsukva
 • a vízcsap el van zárva
 • eltömődött a szűrő a vízbevezetőnél
 1. folyik a víz a mosogatógépből:
 • kicsúszott a bevezető cső
 • a szűrő nincs jól rögzítve
 • az elvezető cső nincs megfelelően rögzítve
 1. a program végeztével víz marad a mosogatógépben:
 • az elvezető cső eldugult, eltört, megcsavarodott
 • a lefolyó eltömődött (szifon)
 • az elvezető cső túl magasan (a mosogatógép tetejénél magasabban) van
 1. az öblítőtartályban víz maradt:
 • az adagolóedényen lerakódott a mosószer
 1. a program lejártával ételmaradék marad a mosogatógépben:
 • a sziták eltömődtek
 • az edények nincsenek megfelelően elrendezve
 • kevés, vagy nem megfelelő mosogatószert használunk
 • az edényeken lévő ételmaradék eltömítette a forgókart

Mosogatógép szerelés, mosogatógép szerelő kedvező árakon Budapesten és Pest megyében!

 

-Mosogatógép szerelés, mosogatógép szerelő Budapest és Pest megye!

A család egyik legjobb barátja minden nap hősies munkát végez, de hétvégéken és ünnepeken kitüntetéseket is érdemelne. Amikor egy másik tortára is igény merül fel, de nincs már, ami gyorsan és elég alaposan kimossa a tepsit az előző napi szaftos húsok maradékából, akkor mindenkiből felhangzik a segélykiáltás, hogy most azonnal mosogatógép szerelésre van szükség!

Szerencsére a 0-24gyorsszolgálat egyik specialitása a mosogatógép szerelés Budapesten és Pest megyében, így csak egy telefon és biztosan nem megy tönkre a várva várt családi rendezvény!

Kérje mosogatógép szerelő kollégáink segítségét!
+36 70 639 54 23