Mosogatógép szerelés és javítás

Vállaljuk mosogatógépek szerelését és javítását márkától függetlenül kedvező árakon!

Kollégánk a megbeszélt időpontban felkeresi Önt otthonában, és néhány hibára utaló kérdés, és készülék teszt után megállapítja a hibát. Beépített mosogatógép esetén a hozzáférést Önnek kell biztosítania, kollégánk nem tud garanciát vállalni arra, hogy sérülésmentesen tudja kibontani helyéről a készüléket.

A javítások 85%-át a helyszínen végezzük el, de adódhatnak olyan esetek, amikor elkerülhetetlen a szervizbe történő elszállítás. Szervizünkben műszerész kollégáink vizsgálják át a gépet, és javítják meg azt, illetve tesztelik le a megjavított készüléket.

A leggyakoribb, kisebb hibák esetében többnyire rendelkezünk alkatrésszel, egyéb esetekben rendeljük az alkatrészt nagykerből, mely 1-2 naptól egészen 3 hétig is eltarthat, attól függően, hogy budapesti, vagy németországi nagykerből várjuk-e az árut. Minden esetben tájékoztatjuk Önt a várható beszerzési időről.

Alkatrész forgalmazással nem foglalkozunk, kizárólag az általunk kicserélt, beépített alkatrészek beszerzését vállaljuk.

Mosogatógép Szerelő kollégánk szívesen segít Önnek a mosogatógép használatát és karbantartását illetően tanácsokkal, annak érdekében, hogy a készülék minél hosszabb ideig működhessen hibátlanul. Mosogatógép szerelés árak kedvezően! Mosogatógép szerelés Budapesten és Pest megyében!

 

Klímaszerelés és javítás, mosógépszerelés és javítás, hűtőgép szerelés, gázkészülék és kazán szerelés Budapesten 0-24!

Előfordulhat, hogy a mosogatógép szerelése, javítása gazdaságtalan, ha a mosogatógép szerelés költsége és az alkatrészek ára összességében megközelítik vagy meghaladják a gép aktuális értékét.

Ebben az esetben célszerűbb új mosogatógépet vásárolni, mosogatógép szerelő kollégánk a kiválasztás szempontjaiban is segíthet eligazodni Önnek.

A legismertebb márkák, melyekkel foglalkozunk: AEG, Electrolux, Zanussi, Indesit, Bosch, Ariston, Gorenje, Haier, Hajdu, Hoover, LG, Panasonic, Samsung, Siemens, Whirlpool.

 
mosogatógép szerelés

Leggyakoribb hibajelenségek és lehetséges okok:

 1. a mosogatógép nem reagál semmire:
 • a készülék nincs áram alatt, vagy a konnektorban nincs feszültség
 • a mosogatógép ajtaja nincs rendesen becsukva
 • a vízcsap el van zárva
 • eltömődött a szűrő a vízbevezetőnél
 1. folyik a víz a mosogatógépből:
 • kicsúszott a bevezető cső
 • a szűrő nincs jól rögzítve
 • az elvezető cső nincs megfelelően rögzítve
 1. a program végeztével víz marad a mosogatógépben:
 • az elvezető cső eldugult, eltört, megcsavarodott
 • a lefolyó eltömődött (szifon)
 • az elvezető cső túl magasan (a mosogatógép tetejénél magasabban) van
 1. az öblítőtartályban víz maradt:
 • az adagolóedényen lerakódott a mosószer
 1. a program lejártával ételmaradék marad a mosogatógépben:
 • a sziták eltömődtek
 • az edények nincsenek megfelelően elrendezve
 • kevés, vagy nem megfelelő mosogatószert használunk
 • az edényeken lévő ételmaradék eltömítette a forgókart

Mosogatógép szerelés, mosogatógép szerelő kedvező árakon Budapesten és Pest megyében!

 

-Mosogatógép szerelés, mosogatógép szerelő Budapest és Pest megye!

A család egyik legjobb barátja minden nap hősies munkát végez, de hétvégéken és ünnepeken kitüntetéseket is érdemelne. Amikor egy másik tortára is igény merül fel, de nincs már, ami gyorsan és elég alaposan kimossa a tepsit az előző napi szaftos húsok maradékából, akkor mindenkiből felhangzik a segélykiáltás, hogy most azonnal mosogatógép szerelésre van szükség!

Szerencsére a 0-24gyorsszolgálat egyik specialitása a mosogatógép szerelés Budapesten és Pest megyében, így csak egy telefon és biztosan nem megy tönkre a várva várt családi rendezvény!

Mosogatógép szerelés

A szakszerű mosogatógép szerelés folyamata minden esetben a hibafelvétellel kezdődik meg. Felmerülő kérdéseire a mosogatógép szerelő minden esetben szakértelemmel és értetően válaszol. A mosogatógép szerelő kérdéseket tesz majd fel Önnek a mosogatógép típusára, a mosogatógép korára, a mosogatógép meghibásodásának jellegére, a mosogatógép elhelyezésének részletes körülményeire. Mosogatógép szerelés alatt a mosogatógép mechanikus és elektromos alkatrészeinek meghibásodásának a megfelelő és szakszerű elhárítását értjük.

mosogatógép szerelés folyamata során a használat mentén tönkrement mozgó alkatrészeket, esetleg a mosogatógép ékszíját kicseréli a mosogatógép szerelő, az elszakadt gumi csövek helyett pedig újat szerel be, továbbá a mosogatógép szerelés folyamata kiterjed az elvízkövesedett fűtőszálak kiváltására is. A fűtőszál beszerelését ajánlott mosogatógép szerelő szakemberre bízni. A mosogatógép szerelés az elromlott gombok cseréjére elszakadt elégett használhatatlanná vált elektromos vezetékek kiváltására is sor kerülhet. A mosogatógép szerelő elvégzi a mosogatógép szakszerű karbantartását is, odafigyelve az esetleges további meghibásodások kijavítására. A mosogatógép szerelés folyamán kicserélt alkatrészekre minden esetben garanciát vállalunk.

Mosogatógép javítás, mosogatógép szerelő


mosogatógép szerelő szakember minden esetben megkérdezi majd Öntől a mosogatógép típusát, korát, rákérdez a mosogatógép meghibásodásának a jellegére, a mosogatógép pontos elhelyezkedésére. Mosogatógép javítás alatt a mosogatógép mechanikus és elektromos alkatrészeinek meghibásodásának az elhárítását értjük. A mosogatógép szerelés folyamata során az egyik legfontosabb feladata a mosogatógépre rakódott szennyeződések eltávolítása. A mosogatógép burkolatát eltávolítva megtisztítjuk a mosogatógépet a portól.

mosogatógép szerelés, mosogatógép szerelés Budapest, mosogatógép szerelő, mosogatógép szerelő Budapest

 

mosogatógép szerelő következő lépéseként ellenőrzi a mosogatógép gumicsöveinek és a mosogatógép motorjának és ékszíjának állapotát. A mosogatógép szerelés részét képezi az elektromos vezetékek és berendezések vizsgálata is. A mosogatógép javítás folyamán az esetleges hibákat kijavítjuk, továbbá minden esetben tájékoztatjuk az ügyfelet a mosogatógép általános állapotáról, várható élet tartamáról, továbbá a mosogatógép szerelő időszakos feladatairól. A mosogatógép szerelés részét képezi továbbá a mosogatógép belsejének megtisztítása is a lerakódott vízkőtől. A drága csodaszerek használatát felejtsük el, és inkább 2-3 liter ecettel a jól bevált módon eltávolíthatjuk a lerakódott vízkövet. Higgyék csak el, 3 liter ecet csodákra is képes.

Mosogatógép szerelés Budapest, mosogatógép szerelő Budapest