Amik a legrosszabbkor tudnak elromlani: gázkészülék, klíma, mosogatógép és társaik!

klíma szerelés, mosógép szerelés
A háztartási gépek lelki világa – ha szerelni kell, bízza profikra!
2019-08-08
mosógép javítás
Rémálom a négyzeten
2020-07-06
mosógépszerelés

Amik a legrosszabbkor tudnak elromlani: gázkészülék, klíma, mosogatógép és társaik!

Mindenki törekszik arra, hogy kényelemben és nyugalomban érezhesse magát otthonában: klíma, mosogatógép és más technológiai eszközök segítenek a jó közérzet és az otthoni pihenés elérésében. Azonban váratlan események mindig adódhatnak, amelyek felborítják a rendet és a megszokott kényelmet.

Amikor a klíma csődöt mond

Napjainkban nemcsak a mínuszok, de a pluszok is szárnyalnak, és soha nem tapasztalt meleg teszi próbára a szervezetet. A lakásokban, házakban egyre elterjedtebb berendezés a klíma, amely képes a belső hőmérsékletet szabályozni, a kívánt hőfokot megtartani.

Nincs is annál izzasztóbb, mint mikor a klíma nem megfelelő hőmérsékletű levegőt áramoltat, vagy ha többször is előfordul, hogy a készülék leveri a biztosítékot. Fontos a klíma beltéri egységének szakszerű tisztítása, hiszen a nem karbantartott klíma a kórokozók melegágya lehet és légúti megbetegedést is okozhat.

Itt is a klímaszerelés a megfelelő döntés, a rendszeresség mindig kifizetődő ebben a tekintetben is.

Amikor elkerülhetetlen a mosogatógép szerelés

Minden háziasszony élvezi a mosogatógép által nyújtott előnyöket: nem kell forró, ám gyorsan szennyezetté váló vízben sikálni a zsíros, maszatos edényeket, evőeszközöket, egyszerűen csak a mosogatógépre bízható a ’piszkos munka’: meghatározott időn belül, mossa, öblíti és szárítja a konyhai eszközöket.

Ám mi történik, ha mondjuk, folyik a víz a mosogatógépből vagy éppen a víz nem ereszt le és bennmarad? Pánikra semmi ok, hiszen a megfelelő hiba diagnosztizálása után a mosogatógép szerelés már nem feltétlenül tart sokáig.

Tapasztalt szakembereink egy készülék teszt segítségével megállapítják a hibát, és a javítások 85%-a a helyszínen történnek. A probléma megoldása után a mosogatógép újra hadba vethető.

Amikor a mosógép vagy a szárítógép nem működik

Összegyűlt a mosnivaló, de a mosógép a mosogatógéphez hasonló „tüneteket” produkál: folyik, vagy összegyűlik benne a víz, a készülék nem reagál a programkapcsoló utasításaira. Egyre többen vásárolnak szárítógépet is, amellyel gyorsabban száradnak a frissen mosott ruhák, mintha a szárítókötélen lennének naphosszat.

Helytakarékosak és a szárítóban a ruhák puhábbak és frissebbek. Ennél a készüléknél is adódhatnak eltömődésből, elektronikai meghibásodásokból adódó problémák.

Ha szükséges a készülék elszállítása, a mosógép szerelése vagy szárítógép szerelése a szervizünkben történik, ahol műszerész kollégáink javítják és tesztelik a háztartási gépeket.

Amikor a kaputelefon szerelése elkerülhetetlen

A kaputelefonok ma már nem csak egyszerű csengővel és beléptető kóddal rendelkeznek – sokan lecserélik az idejétmúlt, rugalmatlan kaputelefonokat.

Kaphatóak videó telefonos, külön beléptető rendszerrel ellátott készülékek, amelyeket telepíteni kell. Mivel ezek a berendezések több funkcióval rendelkeznek, bizonyos alkatrészeik meghibásodhatnak.

Ha a kaputelefon nem a megszokott módon csenget, a kód beviteléhez szükséges billentyűzet nem megfelelő jeleket ír ki, mindenképpen elkél a kaputelefon szerelés, javítás.

Cégünk a hazánkban kapható minden típusú kaputelefon és beléptetőrendszer telepítésével és karbantartásával foglalkozik.

 

Amikor háztartási készülékeiben hibát észlel, forduljon Hozzánk bizalommal!

 

+36 70 639 54 23