Rémálom a négyzeten

mosógépszerelés
Amik a legrosszabbkor tudnak elromlani: gázkészülék, klíma, mosogatógép és társaik!
2019-09-05
mosógép javítás

Budapesten szerelőt találni elvileg könnyű, hiszen a kereső több tucat szakember listáját dobja ki, ha például a “mosógép szerelés Budapesten” szavakra keresünk. De ha gépeink egyszerre mennek tönkre, célszerű több szakember helyett megtalálni azt az egyet, aki minden bajunkra tudja a megoldást!

Mosogatógép javítás, mosógép javítás:

“Háló? Nincs itthon senki, az üzenetrögzítő pedig lelépett a videóval. Ön most a mikrohullámú sütővel beszél!” – Hallottuk egykor a sípszó után ismerőseink üzenetrögzítőjének humoros üzeneteit.

Akkor jót mosolyogtunk ezeken az előre felvett üzeneteken, de álmunkban sem gondoltuk volna, hogy létezhet olyan, hogy az üzenetrögzítő és a videó, vagy éppen a mosógép és a mosogatógép “együtt járnak“. Pedig bizony előfordul, hogy a gépek egyszerre mennek tönkre!

Ilyenkor az órákig (vagy akár napokig) tartó mosógép szerelés mellett mosogatógép szerelésre is szükségünk van. Ez roppant bosszantó dolog, hiszen az egyébként is idegesítő keresgélés ezzel megduplázódik. Hacsak nincs egy szakember, aki mindkettőhöz ért!  Nálunk egy ilyen speciális esetre is megvan a megoldás!

Kaputelefon javítás, Beléptetőrendszerek telepítése:

A kaputelefon szerelés szintén beletartozik szolgáltatásaink közé! Budapesten egy kaputelefon sokat dob a komfortérzetünkön, hiszen nem kell lemennünk a sokadik emeletről a földszintre ha csenget valaki. Persze mint minden, a kaputelefon is meghibásodhat, illetve van, aki videó-kaputelefonra, esetleg érintősre cserélné a már meglévő kaputelefonját. Nálunk beszerelésre, javításra és cserére is van lehetőség!

Mielőtt hívnánk a szerelőt, tájékozódjunk a korszerű készülékekről, hiszen egyes gépek helyett beszerelés és csere esetén ma már okosgépeket is be lehet szereltetni!